• TT_001
  • TT_002
  • TT_003
  • TT_004
  • TT_005
  • TT_006
  • TT_007
  • TT_008
  • TT_009
  • TT_011
  • TT_012
  • TT_010

2016 2016 INTERIOR

TianTong Law Office
Converted private house into law office with two stories underground and two stories on the ground. By summarizing all stairs which were scattered around in the center of building, makes the centrality of the entire space. The white creen of aluminum panel that has been installed beside the void with staircase on each floor, connect all the division space, and further has become a symbolic presence with commemorative shield.
Use
office
Location
Beijing, China
Floor space
675㎡
Shooting
Koji Fujii/Nacasa & Partners
天同律师事务所
地下两层,地上两层的住宅改造成办公室。 将原来分散布局的楼梯集中在房子中心,使整个空间变得有中心性。 设在每层的楼梯挑空空间的铝板屏幕,连接各楼层被割断的空间,形成整体感,成为设计的一个标志性的存在,并用以展示纪念盾。
使用
办公室
位置
北京、中国
建筑面积
675㎡
射击
Koji Fujii/Nacasa & Partners
pagetop