2019 2019 INTERIOR

LMA clinic Hangzhou
The cosmetic surgery clinic mainly for eyelid repair. We tried to create a space surrounded by soft and gentle light that could make the patient be relieved to open their eyes with anxiety after the surgery. The location of the clinic is Hangzhou, China, famous for West Lake. In the foggy West Lake, all boundaries become ambiguous, creating a beautiful and visionary phenomenon. In the clinic, the aluminum louvers that consecutive gradually create a soft gradation of light. The space slightly changes after passing through the gates which is located in each area makes you feel as if you are walking along the West Lake.
杭州来美安整形医院
来美安是一家眼部整形修复的医院。 我希望来这里的人动手术之后、第一眼体验到的是一种被又平稳又温柔的光线包容的空间。 在我初步的模糊的思考中想起的是西湖的风景。特别是雾西湖。 浓雾中的西湖是幻想的光线里的无境界、无轮廓的世界。 是一个非物理的现象。 这就是我想在来美安实现的一种空气感。   为了表现西湖的元素、使用了很现代很普遍的两种材料、就是铝板和玻璃。 在这两个材料上我们做了一些细节处理。通过这些操作、铝板和玻璃产生幻想的光线、让整个空间不断的变容。 此外,走进在铝板格栅中出现的几个抽象的拱门后、地面和墙面的材质也跟着变化、会让人感觉在西湖边散歩。
  • LOMEYE_001
  • LOMEYE_002
  • LOMEYE_003
  • LOMEYE_004
  • LOMEYE_005
  • LOMEYE_007
  • LOMEYE_008
  • LOMEYE_009
  • LOMEYE_010
  • LOMEYE_011
  • LOMEYE_012

2019 2019 INTERIOR

LMA clinic Hangzhou
The cosmetic surgery clinic mainly for eyelid repair. We tried to create a space surrounded by soft and gentle light that could make the patient be relieved to open their eyes with anxiety after the surgery. The location of the clinic is Hangzhou, China, famous for West Lake. In the foggy West Lake, all boundaries become ambiguous, creating a beautiful and visionary phenomenon. In the clinic, the aluminum louvers that consecutive gradually create a soft gradation of light. The space slightly changes after passing through the gates which is located in each area makes you feel as if you are walking along the West Lake.
Use
clinic
Location
Hangzhou CHINA
Floor space
980㎡
Shooting
Koji Fujii
杭州来美安整形医院
来美安是一家眼部整形修复的医院。 我希望来这里的人动手术之后、第一眼体验到的是一种被又平稳又温柔的光线包容的空间。 在我初步的模糊的思考中想起的是西湖的风景。特别是雾西湖。 浓雾中的西湖是幻想的光线里的无境界、无轮廓的世界。 是一个非物理的现象。 这就是我想在来美安实现的一种空气感。   为了表现西湖的元素、使用了很现代很普遍的两种材料、就是铝板和玻璃。 在这两个材料上我们做了一些细节处理。通过这些操作、铝板和玻璃产生幻想的光线、让整个空间不断的变容。 此外,走进在铝板格栅中出现的几个抽象的拱门后、地面和墙面的材质也跟着变化、会让人感觉在西湖边散歩。
使用
整形医院
位置
杭州 中国
建筑面积
980㎡
摄影
Koji Fujii
pagetop